De maatschap Huisartsen Medisch Centrum Dorp in Houten is per 1 april a.s. op zoek naar een  Praktijkondersteuner ouderenzorg (m/v) voor 16 uur per week.
Medisch Centrum Dorp is een eerstelijns medisch centrum in Houten met in totaal ruim 11700 ingeschreven patiënten. In het centrum werken de huisartsen intensief samen met de apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging.Deze samenwerking heeft als doel de zorg zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
Vanuit onze eerstelijnspraktijk wordt behandeling en begeleiding gegeven aan thuiswonende kwetsbare ouderen. Vooral voor deze groep zijn we op zoek naar een gediplomeerde praktijkondersteuner ouderenzorg.

Wij zoeken:
Een HBO opgeleide praktijkondersteuner ouderenzorg die affiniteit heeft met de eerstelijnszorg.
Kennis en/of ervaring in de ouderenzorg is een absolute pré. Bij voorkeur wonend in Houten of omgeving.

Functie-eisen:

 • Bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg
 • Affiniteit met de ouderenzorg
 • Organisatietalent voor de coördinatie van zorg rond de kwetsbare oudere en de (verdere) implementatie van de module Ouderenzorg
 • Opleiding praktijkondersteuner somatiek of het vooruitzicht deze opleiding op termijn af te ronden
 • Flexibele en innovatieve instelling
 • Organisatietalent voor de coördinatie van zorg rond de kwetsbare oudere en de (verdere) implementatie van de module OuderenzorgUw sollicitatie met motivatie en CV, kunt u tot en met 22 februari 2019 richten aan
  Medisch Centrum Dorp, t.a.v. de heer R. Beukers (locatiemanager) of via e-mail rbeukers@medischcentrumdorp.nl Voor informatie over ons centrum kunt u de websites raadplegen: www.medischcentrumdorp.nl
  Heeft u vragen dan kunt u bellen met de heer Beukers (06-83229622).

  Wij bieden: Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan in een dynamische organisatie. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de CAO huisartsenzorg van toepassing. Inschaling is afhankelijk van uw ervaring. Er wordt een contract aangeboden voor 16 uur.

  Het centrum participeert in de Stichting Zorg in Houten, voor meer info zie www.zorginhouten.nl