In verband met het Corona virus is veel onduidelijkheid over het doorgaan van de zorg. Onze praktijk is open voor de noodzakelijke fysiotherapeutische  zorg.
De trainingsgroepen hebben wij  tijdelijk moeten stopzetten maar dit geldt niet voor de 1 op 1 behandelingen. Deze behandelingen  kunnen we  op verschillende manieren laten  plaatsvinden.

Behandelingen vinden plaats 1 op 1 in de trainingszaal voor oefentherapie,  1 op 1 in de behandelkamer, maar ook zijn er mogelijkheden voor een bel afspraak of beeldbel afspraak. Tijdens deze laatste 2 vormen kunnen wij met u de klachten en problemen bespreken, eventuele tips en adviezen geven hoe om te gaan met de klachten en we kunnen via het beeldbellen oefeningen met u doornemen en controleren.   De afspraken op de praktijk in de behandelkamer en in de trainingszaal kunnen alleen plaatsvinden wanneer u geen klachten heeft aan de luchtwegen, hoest of niest, of(lichte) koorts heeft. Indien u wel deze symptomen heeft is het wel mogelijk een bel afspraak te maken of een beeldbel afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 030-6379738. U kunt ook het contactformulier invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak.