PRAKTIJK INFORMATIE

In Medisch Centrum Dorp is een diëtist gevestigd. Haar naam is Sandra Nagtegaal. Zij werkt nauw samen met de andere zorgverleners binnen het centrum waarbij de onderlinge samenwerking met name zichtbaar wordt bij chronische ziekten als diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Maar ook bij overgewicht (samen met fysiotherapie en psycholoog) en eetstoornissen (met psycholoog) biedt samenwerking toegevoegde waarde. Binnen Rivas Zorggroep heeft iedere diëtist naast de normale dietetiek extra aandachtsgebieden. Voor Sandra zijn dat bariatrische chirurgie, Multiple Sclerose en ouderenzorg.

Voor meer informatie en de website van Rivas klikt u HIER.

CONTACT

Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Telefoonnr: 030 267 6112

Medisch Centrum Dorp is een medisch centrum waarin huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psycholoog, Indigo, diëtist en RIVAS thuiszorg samenwerken. Wij bieden u complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid.

  • Klant Tevredenheid 80%
  • Bereikbaarheid 95%

Suggesties/ideeën

13 + 2 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.