Op zaterdag 11 September heeft het voltallige team van de praktijk deel genomen aan een clinic rolstoeltennis die georganiseerd werd bij TC Houten. Aan de clinic deden wel geteld 18 fysiotherapeuten uit Houten mee om kennis te maken met deze fantastische sport.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rolstoeltennis-1024x768.jpg
Fysiotherapie J. Koole bij rolstoelclinic TC Houten.

Om 10 uur werden we verwacht op de tennisclub om een passende rolstoel uit te zoeken. Natuurlijk bij de “echte” rolstoeltennissers zijn dit op maat gemaakte stoelen. Wij mochten een stoel lenen.

Snel kwamen we erachter dat het rijden in een rolstoel flink tegen valt. Recht vooruit is te doen maar achteruit, wenden en keren viel in het begin vies tegen.

Onder leiding van Aad Zwaan kregen wij een stoomcursus rolstoeltennis waar dus een stukje rijtechniek in zat en ook het aanleren van de tennis slagen. Aad Zwaan is een bekende naam in het rolstoeltennis, hij is oud trainer van Esther Vergeer en op dit moment bondscoach van het rolstoeltennis team in Sri Lanka

Rolstoeltennis is voor iedereen die graag wil tennissen maar staan en lopen dit niet meer mogelijk maken. Dus ben je rolstoel gebonden of heb je bijvoorbeeld klachten aan de benen (heupen, knieën, enkels) dan zou rolstoeltennis een super mooie sport zijn. Wij hebben ervaren dat het een mooie sportieve uitdaging is waar je je energie goed in kwijt kunt.

Elke laatste zaterdag van de maand is er een inlooptraining voor het rolstoel tennis op de TC Houten. Wil je meer informatie of ben je zo enthousiast dat je wilt starten kunt je je via deze site op geven. Aanstaande zaterdag 18 September is er een open training voor iedereen die kennis wil maken met het rolstoel tennis.

Wij met de praktijk hebben een ontzettend leuke ochtend gehad met een intensieve sportactiviteit.

Yoast SEO

Toggle paneel: Yoast SEO

Focus keyphraseHulp bij het kiezen van de perfecte focus keyphrase(Opent in een nieuwe browsertab)Krijg gerelateerde keyphrases(Opent in een nieuw browser venster)

Google preview

Bekijk als:Resultaat op mobielDesktop resultaatUrl voorbeeld:medischcentrumdorp.nl › blog › 2021 › 09 › 15 › fysios-in-de-rolstoel-voor-clinic-rolstoeltennisSEO titel voorbeeld:Fysio’s in de rolstoel voor clinic rolstoeltennis – Medisch Centrum DorpMeta-beschrijving voorvertoning:

sep 15, 2021 ⋅ rolstoeltennis in houten. Een uitdagende sport voor valide en minder valide sporter. Fysiotherapie koole heeft een clinic gevolgd bij TC Houten.SEO-titelInsert variableTitel Pagina Scheidingsteken Site-titel Site-titelTitelPrimaire categorieScheidingstekenSlugMeta-beschrijvingInsert variablerolstoeltennis in houten. Een uitdagende sport voor valide en minder valide sporter. Fysiotherapie koole heeft een clinic gevolgd bij TC Houten.Site-titelTitelPrimaire categorieScheidingsteken

SEO-analyseVoer een focus keyphrase in om de SEO-score te berekenen

Voeg een gerelateerde keyphrase toe

Cornerstone content

Geavanceerd

Open document-instellingenOpen publiceren paneel

  • Document