Deze week is de laatste week van Jacques als fysiotherapeut. Hij neemt op 30 Maart 2023 Jacques afscheid van de praktijk en van het vak fysiotherapie.

Sinds 1985 is Jacques werkzaam in het vak binnen Houten. Vele mijlpalen heeft hij bereikt. Waaronder het openen van de praktijk in het medisch centrum dorp op 1 Oktober 2008.

Wij met de praktijk zijn hem dankbaar voor alle tijd, liefde en energie die hij heeft gestoken in zijn werk en de praktijk.
Voor zowel de patiënten als voor zijn collega’s had hij alle tijd en aandacht.

Hij investeerde in kennis en groei. Dit deed hij door zelf bij te scholen maar ook door jonge startende fysiotherapeuten in dienst te nemen en te laten groeien tot waar ze nu zijn.
Hij stond voor een hechte en sterke gelijke samenwerking binnen het centrum, inmiddels hebben wij dat bereikt en zijn wij trots op hem dat het zo ver gekomen is.

Helaas, met toch ook pijn in ons hart nemen wij afscheid van Jacques als fysiotherapeut. Maar wij verwachten hem nog wel eens terug te zien op de praktijk.

Jacques wij wensen jou al het goede. Ga genieten van de tijd en de vrijheid. Hopelijk vind je een nieuwe passende weg om de tijd na het werk als fysiotherapeut vorm te geven.

Het ga je goed.

Liefs

Je collega’s van de praktijk.