Wij zijn verheugd u mede te delen dat Leonie de Graaf gisteren met een prachtig cijfer haar Master Psychosomatische fysiotherapie heeft behaald.

Wij feliciteren Leonie van harte. Ze heeft er hard voor gewerkt. Ze heeft alle onderdelen meer dan voldoende afgerond en heeft haar onderzoek en thesis met een 9 bekroond.

Vanaf maandag zal zij dus als volleerd master aan de slag gaan. Al zette zij haar kennis de afgelopen tijd al als een master in.

De therapie vorm die Leonie in zet als psychosomatisch fysiotherapeut richt zich op klachten waar een sterke wisselwerking tussen de geest (psyche) en lichaam (somatisch) aanwezig is. Denk hierbij aan spannings- en stress gerelateerde klachten, burn-out klachten, angst – en paniekstoornissen, depressieklachten, hyperventilatieklachten maar ook chronische klachten of ernstige vermoeidheidsklachten. Daarnaast behandelt ze ook SOLK klachten (Somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten).

Door de Master die zij heeft afgerond heeft ze zeer veel kennis in huis op het gebied van deze klachten. Daarnaast heeft ze de laatste tijd hard aan de weg getimmerd binnen het centrum en binnen Houten aan de samenwerking met de POH-GGZ, Huisarten en psychologen. Hierdoor kunnen ze goed de behandelplannen op elkaar laten aansluiten waardoor de behandeling zo goed mogelijk aansluit op uw klachten en wensen.

Wilt u meer informatie of denkt u dat Leonie u zou kunnen helpen? Neem dan contact op met de praktijk door te bellen naar 030-6379738 of vul hier het contact formulier in.