Binnen ons centrum zijn er meerdere disciplines werkzaam. Naast de fysiotherapie, huisartsen, apotheek zijn er ook o.a. psychologen en POH-ggz werkzaam. Maar ook een diëtist. Met deze disciplines werken wij vaak en graag samen. Vandaag stelt de diëtiste zich voor. Marjon, Jos en Leonie werken samen in het GLI programma wat inmiddels gestart is binnen Houten. Een diëtist kan een goede aanvulling zijn in een revalidatie, of kan helpen in het beter worden met sporten of algeheel fitter worden. Ook bij specifieke aandoeningen zoals kanker, diabetes (suikerziekte), sarcopenie, spierziekten, hart – en vaatziekten en andere problematiek is goede voeding en gepaste voeding erg belangrijk. Hieronder vertelt Marjon in het kort wat zij voor onze patiënten en anderen kan betekenen.

Dietiste Marjon Verheij

Als diëtist streef ik ernaar om cliënten zo goed als mogelijk te begeleiden en te ondersteunen in het behalen van persoonlijke doelen. Het behalen hiervan vereist een passend voedingsadvies, welk voor iedereen anders is. Daarom vind ik mijn beroep als diëtist zo uitdagend. Het veranderen van voedingsgewoontes kan lastig zijn. Daarom help ik cliënten graag om stap voor stap naar bewustere keuzes te gaan. Samen kijken we naar wat wél haalbaar is. Vaak zijn het de kleine dingen die het doen. Ik vind het leuk als cliënten zelf met ideeën en vragen komen, dan zoeken we samen naar een oplossing! Mijn werk als diëtist bij Diëtisten Midden Nederland combineer ik met mijn werk als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk, dit zorgt voor veel kennis en vaardigheden.

Dus twijfel jij of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft? Wil je afvallen? Het beste uit je sport prestatie halen? Of werken aan je herstel? Maak dan nu een afspraak! (06-53661118 of mail naar info@dietistenmn.nl).