Maak kennis met MIA

MIA is uw digitale doktersassistent. Samen met u bereid ze het bezoek aan uw huisarts voor. Als patiënt kunt u op maat gemaakte vragen over uw lichamelijke klacht beantwoorden. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment uw verhaal kwijt, en krijgt de huisarts, voor het bezoek aan de praktijk, een duidelijk beeld van uw klacht. In de spreekkamer ontvangt u vervolgens gericht en persoonlijk advies.

De MIA vragen kunnen altijd en overal worden ingevuld en de app is voor iedereen toegankelijk. Ook voor patiënten met weinig smartphone ervaring. U kunt eenvoudig inloggen met uw Uw Zorg Online account.

Zelf aan de slag met MIA?

1. Maak eerst telefonisch of via de Uw Zorg Online app een afspraak met uw huisarts.

2. Open het hoofdmenu van de Uw Zorg Online app, tik op de knop “Consult voorbereiden” en download de MIA app. U kunt de MIA app ook direct via onderstaande QR code downloaden en inloggen met Uw Zorg Online.

3. Eenmaal in de MIA app selecteert u Huisartsenpraktijk Deijns & de Goede en meld u zichzelf eenmalig aan.

4. Selecteer uw klacht en beantwoord de vragen. Sluit de app vervolgens af.

Helpdesk en veel gestelde vragen

Lukt het niet? Heeft u hulp nodig?

Ga naar www.medvice.io/faq en kijk bij ‘veel gestelde vragen’. Als uw vraag hier niet tussen staat kunt u altijd de helpdesk op www.Medvice.io