KOSTEN

psychologie

Zowel Martijn als Karlijn hebben met iedere zorgverzekeraar een overeenkomst. Echter, CZ en VGZ houden in 2022 een zorgkostenplafond voor behandelaren aan. Dit betekent in de praktijk dat wanneer dit plafond wordt bereikt (gedurende het jaar 2023) mogelijk geen patiënten met een verzekering bij CZ of VGZ meer kunnen worden behandeld omdat kosten boven dit plafond niet meer door CZ en/of VGZ worden vergoed.

Dit jaar zal elk consult maandelijks in rekening worden gebracht bij uw zorgverzekeraar. Zij zullen eerst uw wettelijk eigen risico aanspreken, alvorens zij de resterende kosten vergoeden. De volgende tarieven worden gehanteerd volgens de NzA-bepalingen:


– Regulier consult (45-60 minuten): €125,-
– Half regulier consult (tot 30 minuten): €85
– Regulier relatie therapie (tot 90 minuten): €210,-

Het tarief dat de zorgverzekeraar berekent valt lager uit, afhankelijk van het percentage dat zij uitbetalen (80-95% van bovengenoemde tarieven).
Geplande tijd wordt in rekening gebracht, ook al duurt het consult korter, bijvoorbeeld bij te laat komen.
Bij afzeggen of niet nakomen van de afspraak binnen 24 uur worden de helft van de kosten bij u in in rekening gebracht.

Suggesties/ ideeën

10 + 10 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

CONTACT

Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Telefoonnr: 030 267 6112
Medisch Centrum Dorp is een medisch centrum waarin huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psycholoog, Indigo, diëtist en RIVAS thuiszorg samenwerken. Wij bieden u complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid.
  • Klant Tevredenheid 80% 80%
  • Bereikbaarheid 95% 95%

Heb je nog vragen?

Dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.