WACHTTIJDEN

Wachttijden

De wachttijd is afhankelijk van waar u bent verzekerd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen. (De Treeknormen).

Aanmeldwachttijd in weken: 5 (Karlijn) 10 (Martijn)
Behandelwachttijd na intake: 1 (Karlijn) 1 (Martijn)
Datum van de laatste update van wachttijden: 18-02-2019

 

Suggesties/ideeën

13 + 1 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

CONTACT

Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Telefoonnr: 030 267 6112

Medisch Centrum Dorp is een medisch centrum waarin huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psycholoog, Indigo, diëtist en RIVAS thuiszorg samenwerken. Wij bieden u complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid.

  • Klant Tevredenheid 80%
  • Bereikbaarheid 95%

Heb je nog vragen?

Ga dan naar onze contact pagina, dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.