WACHTTIJDEN

psychologie

De wachttijd is afhankelijk van waar u bent verzekerd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen. (De Treeknormen). Geeft u bij het maken van uw afspraak (030-63 74 72 6) uw 06 nummer en uw email adres door.

Aanmeldwachttijd: 8 weken (Martijn)

Behandelwachttijd na intake: 3 weken (Martijn)

Aanmeldwachttijd: 5 weken (Karlijn)
Behandelwachttijd na intake: 3 weken (Karlijn)
Datum van de laatste update van wachttijden: 20 april 2024

 

 

Kijk op www.vgpl.nl of www.ggzhouten.nl voor actuele wachttijden bij therapeuten in de omgeving.

Suggesties/ ideeën

6 + 7 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

CONTACT

Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Telefoonnr: 030 267 6112

Medisch Centrum Dorp is een medisch centrum waarin huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psycholoog, Indigo, diëtist en RIVAS thuiszorg samenwerken. Wij bieden u complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid.

  • Klant Tevredenheid 80% 80%
  • Bereikbaarheid 95% 95%

Heb je nog vragen?

Dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.