WAT BIEDEN WIJ

Met Rivas thuiszorg kunt u rekenen op de juiste zorg en ondersteuning bij u thuis. Dat kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Begeleiding bij het aanleren van dagelijkse handelingen
  • Verzorging en/of verpleging
  • Hulp bij het opstaan en aankleden
  • Toedienen van medicijnen
  • Aantrekken van steunkousen

Wat u zelf kunt doen, eventueel met hulp van uw familie en vrienden, is hét uitgangspunt bij de inzet van Rivas thuiszorg. Zo wordt concreet welke thuiszorg u echt nodig heeft, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

En nu?
Het gesprek over welke begeleiding, hulp of zorg nodig zijn om zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen, voert u met de wijkverpleegkundige. U maakt daar samen duidelijke afspraken over. Dit alles legt u vast in het zorgleefplan. Dat geeft overzicht. Voor u, de mensen uit uw omgeving en de wijkverpleegkundige. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Voor meer informatie neemt u contact op met Rivas Zorglijn 0900-8440. Voor het ontvangen van thuiszorg geldt in principe geen wachtlijst.

CONTACT

Medisch Centrum Dorp
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Telefoonnr: 030 267 6112

Medisch Centrum Dorp is een medisch centrum waarin huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psycholoog, Indigo, diëtist en RIVAS thuiszorg samenwerken. Wij bieden u complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid.

  • Klant Tevredenheid 80%
  • Bereikbaarheid 95%

Suggesties/ideeën

2 + 10 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

Heb je nog vragen?

Ga dan naar onze contact pagina, dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.