INFORMATIE ZOEKEN

Psychologische hulp
In Medisch Centrum Dorp biedt Indigo psychologische hulp volgens de spelregels van de Basis GGZ. Mensen met een psychische stoornis of het vermoeden daarvan worden door de GZ Psychologen  Marjolein Mallens en Gijs Huibers en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Vonne van Duuren in een aantal gesprekken geholpen meer grip te krijgen op hun psychische klachten. Door de onderlinge samenwerking kan deze zorg dicht bij huis worden gegeven en met respect voor de leefomgeving van de patiënt. Doordat de Indigo hulpverleners aanwezig zijn in het gezondheidscentrum is snel overleg of aanvullende toelichting mogelijk.

Voor de behandeling bij Indigo is een verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van de behandeling worden vergoed door de ziektekostenverzekering. Houdt wel rekening met het verplicht eigen risico voor medische zorg. Voor de website van Indigo klikt u HIER

CONTACT

Telefoon: 030 – 2308510
E-mail: secretariaatIndigo@indigo.nl

Aanwezigheid:
Dinsdag: Roberto Rodino
Woensdag: Dirkje van de Boogaard

  • Klant Tevredenheid 80% 80%
  • Bereikbaarheid 95% 95%

Suggesties/ideeën

11 + 1 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.