DIËTIEK - MEDISCH CENTRUM DORP

CONTACT

Diëtisten Midden Nederland
T 06-15173830
E info@dietistenmn.nl
I www.dietistenmiddennederland.nl

Aanwezig:
maandag          8.00 tot 17.00 uur
donderdag       8.00 tot 17.00 uur

MEDWERKERS

diëtisten

Marjon Verheij

Marjon Verheij

Diëtist

‘Als diëtist streef ik ernaar om cliënten zo goed als mogelijk te begeleiden en te ondersteunen in het behalen van persoonlijke doelen. Het behalen hiervan vereist een passend voedingsadvies, welk voor iedereen anders is. Daarom vind ik mijn beroep als diëtist zo uitdagend. Het veranderen van voedingsgewoontes kan lastig zijn. Daarom help ik cliënten graag om stap voor stap naar bewustere keuzes te gaan. Samen kijken we naar wat wél haalbaar is. Vaak zijn het de kleine dingen die het doen. Ik vind het leuk als cliënten zelf met ideeën en vragen komen, dan zoeken we samen naar een oplossing!’

Aandachtsgebieden:
Diabetes Mellitus I en II, overgewicht, ondergewicht, obesitas, COVID-19, maag- en darmproblematiek waaronder Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn, Prikkelbare darmen (FODMAP-dieet).

In Medisch Centrum Dorp is een diëtist gevestigd. Haar naam is Marjon Verheij. Zij werkt nauw samen met de andere zorgverleners binnen het centrum waarbij de onderlinge samenwerking met name zichtbaar wordt bij chronische ziekten als diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Maar ook bij overgewicht (samen met fysiotherapie en psycholoog) en eetstoornissen (met psycholoog) biedt samenwerking toegevoegde waarde.

Voor meer informatie en de website van Diëtisten Midden Nederland klikt u HIER.

Tel.nr: 06-15173830
e-mail: info@dietistenmn.nl

 

Suggesties/ ideeën

3 + 5 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

Heb je nog vragen?

Dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.