PSYCHOLOGIE- MEDISCH CENTRUM DORP

WELKOM

Wilt u een afspraak maken, dan kan dat eenvoudig door te bellen naar 030-63 74 72 6. Wilt u in aanmerking komen voor zorg vergoed door uw zorgverzekeraar, dan is een verwijzing van uw huisarts noodzakelijk. Zonder verwijzing zijn de kosten voor uzelf. Wij werken cognitief gedragstherapeutisch, met schema therapeutische technieken, Acceptance and Commitment (ACT) technieken en EMDR. Behandeling is in principe kortdurend (maximaal 8 tot 12 zittingen). Mocht intensievere behandeling nodig zijn dan is Specialistische GGZ noodzakelijk en zal de huisarts u doorverwijzen. 

Kosten worden vergoed door de verzekeraar (als u een verwijzing heeft) maar uw wettelijke eigen bijdrage wordt wel elk jaar aangesproken. Heeft u hierover vragen, stel ze gerust. 

 

 

Mocht u vragen hebben over een afspraak die u heeft gemaakt of een andere vraag hebben, neemt u dan gerust contact op met 030- 63 74 72 6 

In alle gevallen geldt dat u de richtlijnen van het RIVM in acht dient te nemen.

 

Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
Telefoon: 030 63 74 72 6 (Dit is enkel voor patiënten van K. Vercauteren en/of M. Nieuwenhuisen. Voor andere behandelaren kunt u bellen naar uw huisarts) 


K.v.K. Utrecht: 30265 937
BTW nr: 1377 380 31

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8.00 uur – 17.30 uur

Privacyreglement 2021

Het zorgpresentatiemodel: wat verandert er voor patiënten?

Op 1 januari 2022 gaat er iets veranderen in de ggz. Het zorgprestatiemodel wordt ingevoerd. Ook voor u als patiënt heeft dat gevolgen, onder andere voor uw eigen risico. Welke gevolgen het nieuwe model heeft, leest u op deze pagina. De webpagina...

Nieuws

Welkom op onze vernieuwde website

ONS TEAM

Psychologen

Dhr. M.C.J. Nieuwenhuisen

Dhr. M.C.J. Nieuwenhuisen

GZ-psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut/ ontwikkelingspsycholoog

 

Martijn is GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut. Hij werkt tevens met EMDR als behandeltechniek. Daarnaast is hij afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog. Hij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

REGISTRATIES:

  • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG: Nummer: 09061375325
  • Eerstelijnspsycholoog (LVVP)
  • Cognitief gedragtherapeut (VGCT)
  • Ontwikkelingspsycholoog
  • AGB Zorgverlenercode: 94004617
Mw. K.W. Vercauteren

Mw. K.W. Vercauteren

GZ-psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut

 

Karlijn is GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut. Zij werkt tevens met EMDR als behandeltechniek. Zij werkt op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zij is getrouwd en heeft drie kinderen.

REGISTRATIES :

  • Gezondheidszorg Psycholoog, BIG: 49061533125
  • Cognitief Gedragstherapeut (VGCT)
  • Lid Vereniging EMDR
  • : AGB zorgverlenerscode: 94014377

Suggesties/ ideeën

9 + 11 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

Heb je nog vragen?

Ga dan naar onze contact pagina, dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.