PSYCHOLOGIE- MEDISCH CENTRUM DORP

WELKOM

Karlijn Vercauteren en Martijn Nieuwenhuisen zijn beiden Cognitief Gedragstherapeut. Martijn werkt daarnaast schematherapeutisch en met EMDR, Karlijn met Acceptance and Commitment (ACT) technieken en EMDR.

Behandeling is in principe kortdurend (maximaal 8 tot 12 zittingen). Mocht intensievere behandeling nodig zijn dan is Specialistische GGZ noodzakelijk en zal de huisarts u doorverwijzen.

Kosten worden vergoed door de verzekeraar (als u een verwijzing heeft) maar uw wettelijke eigen bijdrage wordt wel aangesproken (in 2024: 385,-). Heeft u hierover vragen, stel ze gerust.

Karlijn Vercauteren en Martijn Nieuwenhuisen hebben contracten met Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Groep Buitenlands Recht, Aevitae (Avero Achmea), Pro Life Zorgverzekeringen, N.V. Unive Zorg, IZA, NV zorgverzekeraar UMC, IZA-VNG, ZEKUR, VGZ zorgverzekeraar N.V., Nationale Nederlanden Zorg*, OHRA*, OWM CZ*, MENZIS, Anderzorg, Zorg en Zekerheid, InTwente, RMA, ZSVK, OWM DSW, Stad Holland, EUCARE, Aevitae (Eucare), ASR, DITZO, InsureToStudy, StudentsInsured, de Amersfoortse, ONVZ, ENO, One Underwriting Health.

* Verzekerd bij CZ, OHRA of Nationale Nederlanden? Dan enkel consulten bij Martijn Nieuwenhuisen of Karlijn Vercauteren mogelijk wanneer er schriftelijk toestemming is verkregen door de zorgverzekeraar. 

Het budget dat voor behandeling wordt vrijgegeven is in verhouding met andere verzekeraars laag, waardoor verzekerden bij CZ, OHRA en Nationale Nederlanden halverwege het jaar niet meer onmiddellijk terecht kunnen. Hierover is contact geweest met CZ en zij adviseren: “het verzoek is om verzekerden te verwijzen naar het CZ zorgteam. Zij zoeken een passende oplossing voor verzekerde door middel van bemiddeling in de regio. Wanneer bemiddeling niet mogelijk is, kunnen mijn collega’s de keuze maken een tegemoetkoming af te geven ten gunste van uw praktijk”. CZ Zorgteam is van maandag t/m vrijdag te bereiken op telefoonnummer (013) 594 91 10. Zoals aangegeven bekijken zij eerst de mogelijkheid tot bemiddeling in de regio. Enkel wanneer bemiddeling niet mogelijk is of de situatie vraagt om een uitzondering, kunnen zij ervoor kiezen om een tegemoetkoming af te geven aan de betreffende cliënt.

Mocht u vragen hebben over een afspraak die u heeft gemaakt of een andere vraag hebben, neemt u dan gerust contact op met 030- 63 74 72 6 

Contact

Prins Bernhardweg 69,
3991 DE Houten
Tel. 030 63 74 72 6
(Dit is enkel voor patiënten
van K. Vercauteren en/of
M. Nieuwenhuisen.)

In geval van crisis: bel naar uw huisarts of buiten kantooruren naar de huisartsenpost

Tel. 088 130 9660
Denk ook aan www.113.nl
Tel. 0800 – 0113 (gratis)
K.v.K. Utrecht: 30265 937
BTW nr: 1377 380 31

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag:
8.00 uur – 17.30 uur

Privacyreglement 2024

ONS TEAM

psychologen

Dhr. M.C.J. Nieuwenhuisen

Dhr. M.C.J. Nieuwenhuisen

GZ-psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut/ ontwikkelingspsycholoog

Martijn is GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut. Hij werkt tevens met EMDR als behandeltechniek. Daarnaast is hij afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog. Hij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

REGISTRATIES:

  • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG: Nummer: 09061375325
  • Eerstelijnspsycholoog (LVVP)
  • Cognitief gedragtherapeut (VGCT)
  • Ontwikkelingspsycholoog
  • AGB Zorgverlenercode: 94004617
Mw. K.W. Vercauteren

Mw. K.W. Vercauteren

GZ-psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut

Karlijn is GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut. Zij werkt tevens met EMDR als behandeltechniek. Zij werkt op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zij is getrouwd en heeft drie kinderen.

REGISTRATIES :

  • Gezondheidszorg Psycholoog, BIG: 49061533125
  • Cognitief Gedragstherapeut (VGCT)
  • Lid Vereniging EMDR
  • : AGB zorgverlenerscode: 94014377

Suggesties/ ideeën

12 + 1 =

Verbeteren waar mogelijk

Bij klachten kunt u ons daarop aanspreken. Dat hebben wij liever dan dat u er mee blijft rondlopen. Wij nemen uw klacht serieus en zullen er bij u op terugkomen. We proberen er ook lering uit te trekken hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er dingen mis gaan.

Heb je nog vragen?

Dan kunt u een afspraak maken of een bericht sturen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.