Per 17 augustus a.s. worden de medicijnen niet meer voor iedereen standaard bezorgd. Indien uw medicatie voor Coronatijd altijd werd bezorgd, dan wordt de medicatie als vanouds bij u thuis aangeboden.
Om u ten tijde van corona toch veilig van medicatie te kunnen voorzien bieden we uw herhaalmedicatie bij voorkeur aan via de medicatie-uitgifte-automaat.

De medicatie-uitgifte automaat is 24 x 7 toegankelijk en geeft de vrijheid om  herhaalmedicatie af te halen wanneer het u het beste uitkomt, ook buiten de openingstijden van het medisch centrum. De automaat is geplaatst rechts van de schuifdeur bij de ingang van het medisch centrum.

Zodra medicatie klaar ligt in de automaat, wordt een bericht per E-mail of SMS verzonden met daarin een pincode waarmee medicatie uit de automaat gehaald kan worden. De pincode geeft drie dagen toegang tot de medicatie. De automaat is voorzien van een pinmodule, zodat u medicatie die zelf betaald dient te worden ook kan afhalen uit de kluis.

Herhaalservice
Herhaalservice wordt vanaf 17 augustus standaard in de medicatie-uitgifte-automaat klaargelegd, indien bij ons een 06-nummer of e- mailadres bekend is. Indien u de medicatie toch liever aan de balie van de apotheek afhaalt,  kan dat natuurlijk ook !

We hebben in de wachtruimte ruimte voor maximaal 6 klanten om u veilig van medicatie te kunnen voorzien.
Koelkast producten en grotere pakketten kunnen niet in de uitgifte automaat.

Wilt u voor deelname aan de kluis uw gegevens doorgeven per mail; Naam, Geboortedatum, E-mail en Mobiel telefoonnummer. apotheekmcdorp@ezorg.nl

Wij hopen onze dienstverlening voor u nog verder te verbeteren.

Uw apotheekteam

Per 17 augustus a.s. worden de medicijnen niet meer voor iedereen standaard bezorgd. Indien uw medicatie voor Coronatijd altijd werd bezorgd, dan wordt de medicatie als vanouds bij u thuis aangeboden.
Om u ten tijde van corona toch veilig van medicatie te kunnen voorzien bieden we uw herhaalmedicatie bij voorkeur aan via de medicatie-uitgifte-automaat.

De medicatie-uitgifte automaat is 24 x 7 toegankelijk en geeft de vrijheid om  herhaalmedicatie af te halen wanneer het u het beste uitkomt, ook buiten de openingstijden van het medisch centrum. De automaat is geplaatst rechts van de schuifdeur bij de ingang van het medisch centrum.

Zodra medicatie klaar ligt in de automaat, wordt een bericht per E-mail of SMS verzonden met daarin een pincode waarmee medicatie uit de automaat gehaald kan worden. De pincode geeft drie dagen toegang tot de medicatie. De automaat is voorzien van een pinmodule, zodat u medicatie die zelf betaald dient te worden ook kan afhalen uit de kluis.               

Herhaalservice
Herhaalservice wordt vanaf 17 augustus standaard in de medicatie-uitgifte-automaat klaargelegd, indien bij ons een 06-nummer of e- mailadres bekend is. Indien u de medicatie toch liever aan de balie van de apotheek afhaalt,  kan dat natuurlijk ook !    

We hebben in de wachtruimte ruimte voor maximaal 6 klanten om u veilig van medicatie te kunnen voorzien.
Koelkast producten en grotere pakketten kunnen niet in de uitgifte automaat.

Wilt u voor deelname aan de kluis uw gegevens doorgeven per mail; Naam, Geboortedatum, E-mail en Mobiel telefoonnummer. apotheekmcdorp@ezorg.nl                              

Wij hopen onze dienstverlening voor u nog verder te verbeteren.             

Uw apotheekteam